Bedankt voor uw interesse en/of vragen aan ons. Vul hieronder uw gegevens in, wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht. Vraag eventueel direct een volledig vrijblijvende proefperiode aan van een maand.

Voornaam:Achternaam:Bedrijfsnaam:Emailadres:
Ik wil graag een proefperiode aanvragen


Over ons

holidaywebber heeft één belangrijk doel, voor ons en voor u. Namelijk het aanbieden van uw accommodaties zonder servicefees te rekenen per boeking.

Ons idee is ontstaan uit de wens om (terugkerende) klanten de mogelijkheid te geven om te boeken via uw eigen website. Een eigen website en management systeem kopen en laten beheren is normaal prijzig, dus waarom niet de kosten drukken door meerdere uitbaters hiervan te kunnen laten gebruiken?

Dat is wat wij u graag willen bieden; uw eigen website voor een fractie van het aankoopbedrag en zonder boekingskosten voor huurder of verhuurder.

Services

Onze diensten passen altijd bij u. Ons standaard product is het leveren en onderhouden van een webpagina met management systeem. Dit kan voor een vakantiewoning, hotel, camping of anderszins accommodatie zijn die u in de toeristische sector verhuurt. U kunt kiezen uit een aantal templates die vervolgens door ons, of door u, wordt gepersonalizeerd. Naast een standaard template, kunnen wij ook een volledig custom design maken voor uw website.

Bekijk de templates hieronder en zie voor u de mogelijkheden. Het is mogelijk om te kiezen om uw webpagina onder een eigen domeinnaam of onder de domeinnaam van holidaywebber.com te plaatsen. Alle webpagina's bevatten een boekingssysteem, zodat u eenvoudig inzicht heeft in uw inkomsten en bezetting over het jaar.

Veelgestelde vragen


Kan ik een volledige custom designed webpagina laten maken?

  Dit is geen probleem. Hiervoor vragen wij u contact op te nemen met uw wensen, zodat wij een gerichte prijsopgaaf kunnen doen.


Wat is het belangrijkste verschil met andere verhuursites?

  Zeer lage kosten en geen boekingskosten voor huurder of verhuurder! Daarnaast de mogelijkheid om uw eigen website met domeinnaam te hebben en handige management tools te hebben om uw verhuur efficient aan te pakken.


Is het mogelijk om een nieuw template te ontwikkelen?

  Indien uw aanvraag significant verschilt qua functies van de aanwezige templates, maken wij in overleg een volledig nieuw template dat bij uw aanvraag past.

  Als er een nieuw template wordt gemaakt, worden hiervoor geen extra kosten berekend. Het openen van uw website kan dan echter wel langer duren. Dit komt doordat het nieuwe ontwerp nieuw ontwikkeld moet worden.


Wat zijn de kosten en betalingstermijnen?

  Wij bieden verschillende pakketten aan, waarvan de periodieke prijzen verschillen. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

  Ons standaard pakket bestaat uit een template gebaseerde webpagina zonder eigen domeinnaam, inclusief boekingssysteem en managementsysteem. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

 • Maandelijkse betalingstermijn: €20,00.
 • Driemaandelijkse betalingstermijn: €50,00.
 • Jaarlijkse betalingstermijn: €150,00.

Bieden jullie een online betalingstool aan?

  Momenteel niet. Hieraan wordt gewerkt. Het is de bedoeling dat in de toekomst ook betalingsoverdracht door holidaywebber geregeld kan gaan worden. Hierover volgt tezijnertijd een update


Kan ik sleuteloverdracht ook uitbesteden?

  In de toekomst gaan we mogelijk ook toegangscontrole aanbieden. Op dit moment kunnen wij niet de sleuteloverdracht regelen voor uw accommodatie

Klant worden

Overweegt u om klant te worden? We maken de overweging voor u extra eenvoudig met de volledig vrijblijvende proefperiode van een maand. U kunt maandelijks onze dienstverlening opzeggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefmaand aan